Pain Relief Tencuieli - comentarii negative, opinii, pret, site-ul oficial
Sănătate și Tu

Pain Relief Tencuieli – comentarii negative, opinii, pret, site-ul oficial

Boli asociate cu tulburări musculo-scheletice necesită adesea un tratament conservator care vizează eliminarea durerii.

oferte moderne, medicina un număr mic de suplimente pentru a restabili cartilajului deteriorat, astfel încât o acorde atenție la fondurile create de oamenii de știință chinezi și sunt bazate pe plante medicinale.

Printre acestea se distinge ipsos ZB Pain Relief , pe care mulți îl consideră un panaceu în lupta împotriva diferitelor boli asociate cu articulațiilor și a coloanei vertebrale.

Instrucțiuni de utilizare Pain Relief

proprietăți

Pharmacological

Ipsos ZB Pain Relief acționează direct

pe locul leziunii, care acționează la nivel local.

Astfel duce la :

 • Mușchi de relaxare;
 • estompează edem;
 • Vindecarea cicatricelor;
 • Eliminarea durerii acute;
 • Nutriție zonele necesare.

Indicații pentru utilizare Pain Relief

Plasturele nu este un panaceu pentru toate bolile. componente active constituente ei au îndreptat acțiuni de luptă :

Lista include, de asemenea, alte boli cauzate de tulburări ale activității și integritatea aparatului musculo-scheletice.

Metoda de aplicare Pain Relief

Aplicarea patch-uri :

 1. Necesar mâinile se spală bine cu apă și săpun și uscați-le; ștergeți
 2. În continuare, aveți nevoie pentru a extrage cu atenție plasturele din ambalaj, retezarea unul muchiei sale;
 3. Un film protector care împiedică lipirea diferitelor părți ale plasturelui sunt separate de partea adezivă;
 4. Peticul lipiți pe zona afectată, anexând inițial și netezirea o parte, treptat coborârea complet și răspândirea-l pe întreaga suprafață;
 5. Faza finală se va finaliza netezirea plasturele care sub ea nu avea bule de aer.
 6. OL>

  Un plasture. – o procedură destul de simplă, care nu are nevoie de anumite competențe

  Cu toate acestea, este necesar să se respecte anumite reguli :

 • Aplicați plasturele pe o piele curată;
 • Pielea de la locul de aplicare trebuie să fie completă. – fără deteriorări fizice evidente (aderă patch foarte strâns în timp ce există un efect de seră, permițând tratarea componentelor

  să penetreze mai adânc Dacă mai devreme rana se dezvolta o infectie, poate merge procesul invers, ceea ce duce la revitalizarea leucocitelor și apariția purulentă);

 • Nu încercați pentru a trata o manifestare acută leucoplast a bolii care necesită intervenție chirurgicală.

Legătura plasturelui selectat pe baza specificul bolii si sa prevalenta ​​strong>:

Cu spinale griersonian doi plasturi pe ambele sides.If ai artrita si articipating au asupra țesuturile moi lângă manifestarea area.The afectat de durere acută în regiunea pozvonochnika neuralgiform două patch-uri, la fel ca în primul caz, cu o caracteristică din zona vertebrelor cervicale chiar sub gâtul lui, al doilea pe lumbar.Rastenii mușchi
formă

emiși și compoziție

ZB Pain Relief disponibil

sub forma unui plasture. Ea are o dimensiune destul de mică în comparație cu convenționale concepute pentru răni se feri de bacterii. Dimensiunea, de obicei, este de 10 * 10 cm, iar în unele cazuri, sunt disponibile și alte opțiuni mai mici.

Plasturele este format din două părți. Primul este responsabil pentru fixarea sigură a plasturelui pe piele, al doilea are un efect terapeutic și plante medicinale. Utilizați acest instrument la nivel local.

În componența mai multor suplimente, printre care .

Cistanche saline

anti-inflamator de plante medicinale, care contribuie la întărirea ligamentelor și a durerii Ginura peritonita ​​strong> Acționând microcirculatiei, îmbunătățește nutrienți în locurile potrivite. Cibotium și plante medicinale, direcția rezolvării exprimate durerea. Drynaria Creșteri imunitate, reface procesele metabolice din organism, crește conductivitatea țesuturilor osoase. Corydalis discutabil și o componentă suplimentară. Se descurcă cu dureri severe. șofrănel ajută la întărirea vaselor de sânge și capilare. Acest complex acționează ca un mijloc de a îmbunătăți

circulația și contribuind la descompunerea gonflare. Retina milletia Depresurizaþi, în același timp, exercitând un efect de încălzire. Restaurează cartilajului țesut datorită creșterii fluxului sanguin în zonele afectate. Angelica croproperty Această componentă are un efect analgezic puternic, curentul este direcționat către sursa durerii. Ea face parte din categoria de analgezice naturale care ameliorează spasme musculare. În timp ce conține uleiuri esențiale contribuie la relaxarea musculară generală, care, de asemenea afectează în mod pozitiv tonul lor. Camfor burnaska Este în acest complex, mai degrabă o conductă de livrare a suplimentelor în leziune. De asemenea, are un efect de încălzire pronunțat, care sporește efectul tuturor plantelor medicinale de mai sus.

Interacțiunea cu alte suplimente

Știați că … După faptul

Deoarece patch-o direct pe zona afectata, nu are nici un efect asupra tractului gastro-intestinal, sistemului nervos central și cardiovascular. Utilizarea suplimentelor nu afectează acțiunea , cu toate acestea, utilizarea de a lua în considerare contraindicații specificate în instrucțiunile.

Efecte secundare Pain Relief

Când este utilizat corect efecte secundare atunci când se utilizează plasturele nu au fost dezvăluite .

Overdose

Instrucțiunile au indicat că după un continuu 72 de

ore de purtare a plasturelui, trebuie să susțină intervalul de 3-5 ore înainte de fixarea acestuia

. Cu toate acestea, chiar și cu purtarea continuă a unui plasture pentru o lungă perioadă de timp aportul de cantități excesive de suplimente în organism, ca perioada de valabilitate a acestora limitată la timpul specificat. Alte efecte asupra organismului, ele nu au.

Contraindicatii

Când folosiți plasturele, rețineți următoarele contraindicații :

  vârsta
 • pentru copii;
 • Sarcina și alăptarea;
 • Reacție alergică la una dintre componentele incluse în compoziție;
 • Prezența leziunilor pe piele, în cazul în care procesul de recuperare;
 • varicele.

Avantajele suplimentului

Utilizatorii raportează aceste aspecte pozitive ale suplimentului cum ar fi :

Termeni și condiții de depozitare

Patch-ul este disponibil în pachete sigilate care vă permit să salvați proprietăți ale suplimentului pentru o lungă perioadă de timp, fără riscul de a fi înmuiate. De asemenea, merită să ne amintim că nu este necesar să se păstreze patch-ul departe de surse de flacără deschisă în lumină puternică.

Producătorul oferă ani garanție cu privire la utilizarea instrument au fost utilizate adezivul pentru a lipi din nou, nu are nici un sens. Instrumentul este recomandat pentru a stoca departe de copii.

Cum cumpăr? Cât de mult este?

Când căutați acest patch și site-ul său oficial, s-ar putea întâlni o gamă largă de prețuri. De fapt, în acest moment, datorită popularității ridicate a produsului a fost de mai multe falsuri, pentru a distinge care poate fi în primul rând de cost.

Cum de a comanda

site-ul nostru vinde bunuri medicale. Pentru a achiziționa acest instrument, numai de la furnizorul oficial de pe site-ul oficial , acordând o atenție la costul său. – o astfel de dezvoltare nu poate fi ieftin

Comparativ cu omologii supplementstore

La moment, produsele complet similare pe farmacie rafturi acolo .

Proprietati similare ale acestor unguente:

 • Fastum gel. Aplicat topic, dureri de denivelare, are un efect anti-inflamator, dar acțiunea terapeutică în cartilagiu nu are. Folosit în mod exclusiv pentru a lupta împotriva durerii. Prețul de 560 ruble;
 • Finalgon. Calmează durerile, este folosit pentru încălzirea masaj. Costa aproximativ 300 de ruble;
 • au experimentat un efect secundar neașteptat. Pain Relief unguent care este aplicat direct la durere. Dezavantajul cererii este faptul că, pentru a utiliza pentru a elimina senzațiile dureroase neplăcute necesare de mai multe ori pe zi. Prețul pe tub de 50 ml este 322 rublă.

Adevărul sau nu? Recenzii

La moment, rețeaua poate găsi multe comentarii diferite despre acest patch. Ele sunt atât de foarte diferite, încât putem concluziona – pentru cineva acest supliment este un panaceu pentru a scăpa de durere, pentru alții – un instrument complet inutil. Poate că punctul este că al doilea a cumparat o trupa de ajutor ieftin, care este doar o copie a acestui instrument, deoarece locul de achiziție este rar indicat.

Recenzii ale medicilor

Medicii spun, în primul rând, faptul că durerea de spate astăzi, este foarte tânără și a fost o mare problemă a tinerilor care au făcut o alegere în favoarea ocupații sedentare.

Un sedentar duce la un stil de viata osificare a discurilor intervertebrale, ceea ce conduce la consecințe și mai mult mai grave. În plus, de asemenea, rețineți că operația este indicată doar în cazuri complicate, în altele ar trebui să fie angajate în fizioterapie regulat pentru a trata durerea.

AINS au efecte secundare severe si nu sunt pentru toată lumea. Prin urmare, ca o alternativă la astfel de substanțe nocive medici cred că este un plasture alternativă acceptabilă, care, în plus față de efectul de încălzire și are un efect terapeutic .

Invenția de medicina chineză de multe ori spre surprinderea medicilor, care preferă tratamentul standard. Cu toate acestea, plante medicinale convenționale pot oferi cu adevărat analgezic bun și efect de restaurare, potrivit medicilor.

Comentarii de consum

In calitate de consumatori de patch-uri sunt adesea oameni destul de tineri care au venit la astfel de boli din cauza stilului de viață săraci sau accidente. Cu toate acestea, experiența de utilizare a patch-uri mai mult decât generația mai în vârstă este încă și mai frecvente, judecând după comentarii.

Notă care a reușit să elimine durerea , pentru a face față cu sciatica, cu ajutorul acestui instrument. Altele au observat efectul său antiinflamator și regenerare .

Mai multe comentarii pentru referință am colectat în partea de jos a articolului

Vă rugăm să rețineți aceste articole:.

Concluzie Pain Relief

După o examinare atentă a ZB ipsos Pain Relief putem spune următoarele :

 • În partea aceasta sunt plante medicinale foarte eficiente care acționează asupra cauzelor direcțional de boli ale sistemului musculo-scheletic;
 • Costul, în medie, la fel în toate țările;
 • Ea nu are efecte secundare – alergii pot aparea in cazul unor persoane numai pentru a fi în compoziția de plante medicinale. În acest caz, se exprimă cel mai des în înroșire mică a pielii;
 • Ipsos ZB Pain Relief aprobat-doctor.

autorul articolului: Taminco Alena Victorianavarro, tratamentul Orthopeadic și diagnosticul bolilor degenerative și infecțioase ale coloanei vertebrale, cum ar fi boli degenerative de disc, hernia, proeminență, autori osteomyelitis.Other
Comentarii pentru site-ul trăncăni

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...