Sănătate și Tu

MagnuFuel – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, farmacie, este în valoare de ea?

Nu cu mult timp în urmă a existat o noutate în domeniul tehnologiei auto, care, potrivit producătorii și vânzătorii, pot reduce consumul de combustibil. Se numește MagnuFuel Pentru a evita să devină o victimă de a cumpăra un produs inutil, este necesar pentru a citi recenzii despre ea pe diferite resurse de pe Internet.

Economic MagnuFuel combustibil: & nbsp; Nu sau adevăr

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Aproape fiecare șofer vrea de combustibil consumat este mai mică, iar distanța de trecere nu este crescut, iar puterea motorului nu a căzut. Este posibil? Producator de MagnuFuel economizor susține că este posibil.

Avantajele MagnuFuel dispozitivului, următoarele: H4>
 • În medie, în funcție de mărci și modele de autoturisme, consumul de combustibil este redus cu 20%.
 • Piese de motor sunt protejate de combustibil de calitate scăzută.
 • Crește durata de viață (MTBR) mașină de motor.

Cum MagnuFuel

Dispozitivul MagnuFuel este aranjat astfel încât o pereche de magneți neodim, care este MagnuFuel, afectează combustibilul. Mai mult decât atât, acești magneți formează un câmp magnetic puternic, care se rupe de unități de compuși hidrocarbonați, care combustibilul arde mai repede.

Câmpul magnetic împinge moleculele în afară, astfel încât acestea sunt saturate cu oxigen (O2) din toate părțile și toate arde de combustibil fără reziduuri. Acest lucru crește economii.

Disputate comentarii pozitive și negative Ful gratuit

Momentan nu sunt recenzii false postate pe ordinea concurenților sau proprietarii de benzinarii, dar sunt reale. Include capul și de a studia modul în care merg lucrurile în realitate:

 1. Dispozitivele magnetice sunt într-adevăr posibilitatea de a zdrobi unități, moleculele substanței. Acesta utilizează principiul unui reactor nuclear sau LHC-ul în miniatură.
 2. Combustibil pentru vehicule, fie că este vorba de benzină sau motorină este un izolator (o substanță care conduce slab electricitate). Driver-fizician a calculat că, pentru a reconstrui, pentru a zdrobi și conduce moleculele care aveți nevoie pentru a construi un magnet imens, aproximativ 15 etaje în înălțime. Și la acest magnet pentru a transporta decalajul de molecule care au nevoie de mai multă putere. magneți mici, care pot afecta moleculele de combustibil datorită greutății relativ mici de benzină sau motorină, care trece prin ele.
 3. De asemenea, experții spun că câmpurile magnetice pot influența impurităților conținute în combustibil. Prin urmare, MagnuFuel dispozitiv poate prelungi durata de viață a motorului.
 4. OL>

  În clipul video arătat că dispozitivul dezvoltat de compania de automobile General Motors. Dar de ce astfel de dispozitive care nu sunt stabilite pe fabricarea mașinilor lor, ar putea fi de a ridica rating-ul de vânzări auto? Răspunsul este simplu: astfel de dispozitive sunt interzise în SUA din cauza ușor crescătoare a emisiilor de CO2 (dar există o versiune care acționarii majoritari ai General Motors sunt, de asemenea, proprietarii de companii petroliere – nu este profitabil pentru a reduce consumul de ulei) .

  recenzie reală a MagnuFuel H4>

  economizor a fost achiziționat special pentru experiment. A fost instalat cu succes în mașină de sistem. În timpul funcționării o lună mai târziu , a existat o reducere a consumului de combustibil cu aproximativ 25% (de la 7 litri la 5,5 litri la 100 km).

  Din informațiile de mai sus putem concluziona că, cu noile dispozitive electronice, nu alerga, dacă sunteți sigur că achiziționați un dispozitiv original. În cazul în care aceste dispozitive lucrat cu adevărat, ar fi un plus important pentru conducătorii auto și mai puțin pentru dealerii de combustibil.

  Comanda doar produse originale!

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...