Sănătate și Tu

Handy Heater – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Încălzitor Handy este un radiator portabil, care se încălzește rapid încăperea și, după cum se menționează de către producător și confirmate de către utilizatori permite pentru a salva pe factura de încălzire.

Produsul are următoarele avantaje:

 • Se conectează la orice priză, (plug rotativ), vertical sau orizontal.
 • Compact și convenabil pentru călătorie.
 • Rapid și ușor de încălzit.
 • Energie 350 wați.
 • Termostat reglabil.
 • programabil 12 ore timer.
 • Oprire automată Timer
 • Funcționare silențioasă.
 • Elibereaza pătrat.
 • Incalzeste de până la 23 de metri pătrați.

Boilerul are caracteristici excelente. Pentru dispozitive compacte setări impresionante de nivel scăzut și ridicat al ventilatorului, un cronometru și o bună gamă de temperatură.

Vândute în următoarele țări:

Conținutul

 1. Prezentare generală Handy de încălzire
 2. Proiectare
 3. Instrucțiuni de utilizare
 4. Recenzii de la utilizatori reali
 5. În cazul în care să cumpere, cât de mult?
 6. OL>

  Prezentare generală Handy încălzitor

  Heater Handy este un încălzitor electric, care poate încălzi o dimensiune cameră de până la 23 de metri pătrați. Datorită timer-ul digital de control al temperaturii și protecție încorporată împotriva supratensiunii conectarea la orice priză de alimentare. Produsul se va încălzi camera și a economisi bani pe facturile de încălzire.

  Radiante portabile nu sunt un concept nou, și vândute în magazine departament sau alte magazine de vânzare cu amănuntul, cu o selecție largă de dimensiuni și opțiuni de tarifare. Astfel de dispozitive sunt populare, deoarece sistemele de incalzire de multe case sau nu pot face față cu înghețuri și nu dau suficientă căldură, sau sunt neeconomic pentru utilizare pe termen scurt.

  Acest aparat este destul de mic și are o capacitate de 350 de wați. Deși produsul poate incalzi o camera cu o suprafata de 23 de metri pătrați (de mărimea unui dormitor standard), este considerată mai potrivită pentru spații mici, cum ar fi baie, birou de birou de birou. De asemenea, este convenabil să ia o excursie în corturi, trenuri, masina acest dispozitiv va fi indispensabilă.

  Încălzitor Handy emite aer cald care se simte și miroase la fel ca uscătorul suflă aerul. implicit dispozitivul este setat la 30 de grade Celsius, în timp ce viteza este stabilită la un nivel ridicat. Utilizatorul poate regla temperatura de la 15 la 33 de grade Celsius și setați viteza mare sau mică. Există un cronometru care vă permite să-l configurați timp de 1-12 ore.

  Datorita termostatului pe timp de noapte, puteți lăsa aparatul fără să se teamă că el va „rana“ o mulțime de kilowați de energie electrică.

  Design compact ideal pentru birouri, terase, grupuri sanitare, pensiuni, camping, subsoluri, garaje, și multe altele. In acest proces, dispozitivul rămâne rece la atingere.

  Handy design de încălzire

  inteligent, inovator producător de design la îndemână Încălzitor proclamând produsul său este compact în dimensiune, dar, în același timp, puternice grație de performanță designului termoizolator-ceramice.

  In proiectare, astfel cum este menționat, este prevăzut un termostat reglabil pentru controlul temperaturii. Circularea aerului ventilator cu două viteze. Un afișaj digital al temperaturii și cronometru pornit / oprit pentru a îmbunătăți gradul de utilizare.

  Instrucțiuni de utilizare Handy Heater

  În caseta cu această instrucțiune încorporat produs, care a furnizat orientări cu privire la funcționarea acestui dispozitiv.

  1. Pentru a monta încălzitorul de preferință pe perete.
  2. Puneți întotdeauna încălzitorul direct în priza de perete. Nu folosiți niciodată un cablu prelungitor cablu de alimentare.
  3. De aer cald de încălzire iese. Pentru a evita arsurile, nu lasa pielea goală să fie în imediata apropiere în apropierea mașinii de funcționare.
  4. Păstrați obiecte inflamabile, cum ar fi mobila, perne, lenjerie de pat, hârtii, haine și perdele la o distanță de cel puțin un metru de fiecare parte a încălzitorului.
  5. Acest aparat nu este destinat utilizării în zone cu umiditate ridicată.
  6. Nu instalați unitatea în cazul în care acesta poate să cadă în cadă sau în alte locuri similare.
  7. Potrivit pentru uz intern.
  8. OL>

   În cazul în care pentru a cumpăra, cât de mult Handy de încălzire?

   In magazinele conventionale un astfel de produs dificil de a cumpăra, și apoi la un preț umflat (aproximativ 30-50 de dolari pe unitate). Puteți economisi bani prin comanda un produs în magazin online.

   Pentru a comanda, apăsați butonul verde (situat mai jos) și completați formularul de feedback. De-a lungul zilei vă va contacta magazin și să specificați câteva detalii de ordine.

   Transport este efectuat de mai multe servicii de e-mail (puteți alege cel mai convenabil pentru tine), și durează 2-5 zile. Plata la livrare.

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios.

El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai.

El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen.

Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi.

A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament.

El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit.

Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

S-ar putea să-ți placă și...