Sănătate și Tu

dr scott în cazul în care pentru a cumpăra?Un glont magic care poate restabili instantaneu dereglari ale functiei articulare, din păcate, nu a fost încă inventat. În cele mai multe cazuri, tratamentul este redus la un lung, uneori mai mulți ani care primesc dopolnenieov antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) și hondroprotektorov. Mai întâi a reduce durerea și inflamația, dar cu un tratament pe termen lung afectează membranele mucoase ale tractului gastrointestinal, cauzând indigestie, ulcere gastrice și ulcer duodenal si hemoragia ocazional periculoase. utilizarea pe termen lung, cum ar fi hondromodulyatorov condroitina, glucozamina, la rândul său, poate fi însoțită de greață, vărsături,

dureri abdominale și alte efecte secundare, complică și mai mult tratamentul patologiilor articulare. În plus, efectul acestor dopolnenieov provocat recent mai mult.

Efectul asupra organismului

Astfel de boli ale sistemului musculo-scheletice ca osteoartrita, artrita, durerea de spate și altele au încetat de mult să fie o mulțime de numai pacienții vârstnici. Adesea boala incepe inainte de 40 de ani, devenind un „tovarăș credincios“ până la sfârșit.

De asemenea, acest chondroprotector pot fi folosite pentru a preveni deteriorarea in comun in timpul sarcinii intense (de exemplu, în timpul liber, de sport sau de a efectua munci grele). Astfel, Dr Scott vor fi relevante pentru toți membrii familiei pentru adulți.

Un pret rezonabil (un factor semnificativ în începerea tratamentului pentru mulți pacienți) promovează aderarea la tratament, si permite pacientului la toate nivelurile de venit necesare pentru a trece un curs de terapie. Printre o proporție semnificativă de pacienți cu boli ale articulațiilor ia pacienții vârstnici care suferă de boli concomitente, și, prin urmare, să ia multe medicamente dopolnenieov. Acest degenerativ-distrofic articulatii (coxartroza, gonartroza, spondiloarroz) boli, dureri de spate, care este însoțită de dureri de spate, boli inflamatorii ale aparatului locomotor (artrite, tendinite, tenosinovită).

O caracteristică importantă este abilitatea de a Dr Scotta dura pentru o perioadă mai lungă. Vlachojannis și colab. Tratamentul a fost utilizat o durată de 1 an.

In plus, sa demonstrat că pacienții tratați cu un extract din plante, a luat în mod semnificativ mai puține AINS (medicamente anti SPV-inflamatori steroidieni). In toate aceste cazuri, efectele marcate au fost semnificative și au fost pronunțate.

Adevărat Dr Scott chondroprotector: o protecție eficientă a articulațiilor

Extract aromat acțiune

Martin diferit combinat versatil, prezentând la efectele același timp anti-inflamatorii, analgezice și condoprotectivi. Datorită acestui extract de aplicare efect dopolneniea Dr Scott pe bază de diferite Martin osteoartrita este însoțită de ameliorarea durerii, cresterea mobilitatii articulare, reduce severitatea simptomelor de inflamație locală. Eficacitatea este comparabil cu medicamentele anti-inflamatorii standard (dîacereinei, rofecoxib).

În plus, recepția Dr Scotta (extract Martino) pentru a reduce și AINS sau chiar le SPV abandoneze. Medicii ucraineni sunt, de asemenea, o oportunitate de a atenua starea pacientilor cu osteoartrita si de a imbunatati tolerabilitatea alocând extract Martin

în doză eficientă. Comunitatea medicala are posibilitatea de a încerca noul Dr Scott plus (esparma Group GmbH, Aristo, Germania). Dr Scott conține un extract de înaltă concentrație MARTIN per tabletă – 480 mg

.

Datorită efectului, care este resimțită de către pacient, și o bună tolerabilitate a extractului angajamentul lui Martin la tratament Dr Scottom a fost aproape complet și a fost de 96%. În total avem date disponibile de la 12 studii care Martin extract utilizate pentru a trata osteoartrita genunchiului si soldului articulațiilor, dureri de spate si de fibromialgie [8-19]. Pe baza eficacității terapiei dat în fiecare studiu a fost format „foaie de parcurs“ a medicamentului (Fig. 2). Aplicarea Martin a condus la o relaxare semnificativă a durerii, creșterea mobilității articulare, reduce severitatea simptomelor de inflamație locală. O serie de studii sa demonstrat că efectul este comparabil cu efectul medicamentelor Martin anti-inflamator – rofecoxib diacereînei și

.

În plus, numirea Dr Scotta pentru a reduce AINS sau le resping complet. În legătură cu cele de mai sus, medicii sunt din ce in tratamentul osteoartritei sunt în căutarea unor abordări noi, alternative. Analiza cercetării disponibile indică faptul că aceasta este o alternativă eficientă pentru a extrage parfumat martini (gheara diavolului, Harpagophytum procumbens). S-a acordat atenție dopolnenieov securității Martin și dozarea lor regimurile în tratamentul pacienților. O meta-analiză a 14 studii clinice efectuate in 2007.

  • În acest sens, dacă este necesar, tratamentul poate începe cu doze Dr Scotta 2 comprimate de 2 ori pe zi, iar după 1-3 săptămâni, pentru a reduce din doza la 1 comprimat de 2 ori pe zi.
  • th ., și natura localizată (fibromialgia)
  • animalele tratate cu extract parfumat oral martini (300 mg / kg), durerea nociceptivă a scăzut în mod eficient – cu 73,5%, comparativ cu grupul de control li>
  • Poate eficiența extract din când ne antiplacă-scheletice corespunde durere cu cea a unei doze standard de rofecoxib 12,5 mg parfumat martini;. cu toate acestea, aceste date trebuie să fie clarificate

În acest context, trebuie de asemenea să fie remarcat favorabil dopolneniea profilului de siguranță, ceea ce este foarte important pentru utilizarea pe termen lung ca un scop terapeutic și profilactic. Acest lucru nu depășește frecvența corespunzătoare care are loc cu placebo.

Extract de utilizare prelungită parfumat Martin în condiții de siguranță și nu sunt asociate cu dezvoltarea de efecte toxice. Un studiu a fost detectat în mod egal extract eficient și parfumat MARTIN rofecoxib 12,5 mg (doza terapeutică standard rofecoxib, un inhibitor selectiv al COX-2). Autorii au remarcat faptul că, în scopul de a confirma necesitatea echivalenței dopolnenieov pentru realizarea unor studii mai mari.

Revista „Pain articulațiilor. Spine „Volumul 7, №1 2017

th și natura localizată (fibromialgia). extract Poate eficienta Martin parfumat atunci când ne-antiplacă-scheletice corespunde durere cu cea a unei doze standard de rofecoxib 12,5 mg, cu toate acestea, aceste date trebuie să fie clarificate. O meta-analiză a fost marcată de acțiune dependentă de doză a extractului Martin – la doze mai mari a dezvoltat un efect terapeutic mai pronunțat

.

Substanța activă din compoziția MARTIN parfumați inhibă mediatori inflamatori, precum și mediatori ai degradare a cartilajului, incluzând factorul de necroză tumorală α, interleukina-1β, matrice metaloproteinaza, oxid nitric si elastaza. Prin această adăugare, acțiune antiinflamatoare și analgezică, pentru a inhiba sinteza de citokine inflamatorii, contribuie la suprimarea metaloproteinazelor matriciale în condrocitele care pot incetini dezvoltarea proceselor inflamatorii. Și acum toate acestea în mai multe detalii.

Dr Scott

În lume există un interes în creștere în dopolnenieam create pe baza de ingrediente naturale. Desigur, este necesar un studiu detaliat al proprietăților lor, dar eficacitatea și siguranța acestor dopolnenieov le permite să concureze cu succes cu mijloace sintetice. pe bază de legume procumbens Dr Scott plus extract H. (extract Martini) având o acțiune cu multiple fațete – anti-inflamatorii, analgezice și condroprotectori demn de a ocupa un loc important între agenții pentru tratamentul bolilor inflamatorii și degenerative ale articulațiilor și dureri de spate. Dr Scott are proprietăți condroprotectori prin acțiunea unui extract de rădăcină de substanțe active, Martin parfumat, dar este cu siguranță o ocazie de a face cunoștință cu particularitățile efectelor acestei plante de aproape.

Utilizarea acestor condiții, extract solid aromat Martin a condus la o reducere semnificativă a edemului labei, în timp ce Harpagos efect asemănător Zid posedat. În plus, în studiul de mai sus, extract întreg parfumat Martin SteiHap 69 reduce formarea de TNF-a în cultura monocitelor umane primare stimulate cu lipopolizaharide, în timp ce separat de său o astfel de acțiune garpagozid nu poseda. Avantajul incontestabil al extractului Martin (Dr Scott) este profilul său de siguranță ridicat și tolerabilitate bună. Conform studiilor, pentru a atinge aderenta 96-96,4%, chiar si cu administrarea pe termen lung (până la 1 an). In acest caz, medicii evalua tolerabilitatea dopolneniea ca fiind foarte bune și bune în 98,1% dintre pacienți.

În acest sens, dacă este necesar, tratamentul poate începe cu dozaje Dr Scotta 2 comprimate de 2 ori pe zi, iar după 1-3 săptămâni, pentru a reduce doza la 1 comprimat de 2 ori pe zi. Pentru pacienții cu manifestări moderate și ușoare osteartrita Dr Scotta recomandăm să luați 1 comprimat de 2 ori pe zi, pe parcursul întregului ciclu de tratament. In mod traditional, bolile cronice ale articulațiilor, se recomandă cursuri sezoniere de tratament, în primăvara și toamna Perioadei, cu o durată de 1-3 luni.

Dr Scott luați 1 comprimat de 2 ori pe zi, cu mese la intervale regulate, bea multă apă. aplicarea pe termen – de la 4 până la 16 săptămâni. Lungimea depinde desigur de gravitatea manifestărilor de boală și rezultatele studiilor confirma eficacitatea tratamentului pe termen lung. Recomandat cursuri repetate de două ori pe an (în perioadele de primăvară și toamnă de o exacerbare a bolii cronice). Favorabil profilul de siguranță dopolneniea Dr Scott permite utilizarea sa pentru o lungă perioadă de timp și este în siguranță atât în ​​scopuri terapeutice și profilactice.

Astfel, noile recomandări ale osteoartritei Comunității Internaționale de Cercetare (2014), numit glucozamina si condroitina hondromodulyatory „nu este potrivit“ pentru toti pacientii ca o terapie de modificare și „îndoielnic“ pentru ameliorarea simptomelor. „Prima datorie a unui medic este de a nu face rău propriile lor mâini, să nu interfereze cu efectele curative ale naturii“ – cuvintele medicului roman antic și relevanța filosof Galen astăzi nu este pierdut

.

Dr Scott din Moscova

, precum si dovezi din studii clinice randomizate care implica mai mult de 4000 de pacienți (2012) au confirmat eficacitatea H. procumbens extract ca favorabil antiinflamator și analgezic dopolneniea pentru atenuarea simptomelor artritei, reduce durerea si imbunatatirea mobilitatii articulare in diverse boli ale musculo-scheletice aparat. Suprimarea răspunsului inflamator în patologia aparatului locomotor ajută la menținerea integrității cartilajului (cartilajului) și efectul analgezic. Efectul analgezic al extractului parfumat Martini a fost demonstrat în mod clar într-un studiu in vivo. Animalele tratate cu extract parfumat oral martini (300 mg / kg), durerea nociceptivă a scăzut în mod eficient – cu 73,5%, comparativ cu grupul de control

.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *