Petrecere cu scop caritabil "Anii de liceu", joi, 29 ianuarie, 20:00, Lente&Sotron
Asociatia Initiativa pentru Fericire organizeaza joi, 29 ianuarie 2015, ora 20:00, un eveniment de strangere de fonduri pentru proiectul Cultivam Caractere.
Petrecerea se va desfasura in Lente&Sotron (Bd. Pache Protopopescu, nr. 20) si este organizata pentru a sprijini proiectul Cultivam Caractere. Pentru 70 de elevi din medii defavorizate din Bucuresti liceul se va transforma intr-o experienta foarte placuta. Elevii implicati in proiect vor beneficia, de-a lungul a 14 saptamani, de sesiuni de orientare profesionala oferite de o echipa de patru coachi, workshop-uri, discutii, proiectii de filme educationale urmate de dezbateri.
Obiectivul acestui eveniment este de a strange fondurile necesare desfasurarii proiectului in 5 licee din Bucuresti. In anul 2014 promovabilitatea la Bac a fost de 59,22%, iar beneficiarii acestui proiect
vor fi alesi din liceele cu rezultate foarte scazute - 3-15%. Scopul acestui proiect este de a sprijini intregul proces al educatiei si ca cel putin jumatate din cei 70 de elevi implicati sa promoveze examenul de Bacalaureat si sa isi aleaga o directie pentru viitor.
Oricine doreste sa participe la acest eveniment este asteptat joi, 29 ianuarie, de la ora 20:00, in Lente&Sotron cu un show de improvizatie, fotografii ca-n liceu, pop-quiz si muzica de clasa a 11a.
Intrarea se face pe baza unei donatii sugerate de 20 RON.
Toate fondurile stranse vor fi donate integral catre proiectul Cultivam Caractere care poate fi sustinut pe https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Cultivam-caractere.

Despre Initiativa pentru Fericire
Asociatia Initiativa pentru Fericire este o organizatie non-profit cu misiunea de a creste gradul de fericire din Romania, folosind instrumentele psihologiei pozitive. Printre proiectele de care s-au bucurat pana acum peste 6500 de persoane se numara Institutul pentru Fericire si Programul National de Educatie pentru Fericire.
Institutul pentru Fericire isi desfasoara activitatea in Bucuresti, pe Bd. Dacia nr. 14. Membrii IPF sunt studenti, antreprenori, angajati, tineri sau adulti care vor in primul rand sa se cunoasca mai bine pe ei insisi. Pentru ca atat schimbarea, cat si fericirea, vin din interior.
Va asteptam cu drag,
Andreea si echipa IPF

Sursa: StiriONG

harta-serviciilor