Comunicat de presă

Club UNATC găzduieşte duminică, 22 martie, începând cu ora 20:00, premiera spectacolului „Jucătorii de cărţi” de Nikolai Vasilievich Gogol, în regia Dianei Păcurar.

 Conceput iniţial ca spectacol-examen al studentei Diana Păcurar la secţia Regie, anul II, a Universităţii Naţionale de Arta Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale” din Bucureşti (UNATC), „Jucătorii de cărţi” îşi propune să treacă bariera sălilor de teatru din cadrul instituţiei menţionate.

 Astfel, spectacolul se va juca în faţa publicului larg, pentru prima dată, duminică seară, în club UNATC, situat pe strada Matei Voievod, numerele 75-77. Intrarea este gratuită şi se face pe bază de rezervări, în limita locurilor dispjucatoriidecarti (1)onibile, la numărul 0741072991.

Am ales acest text pentru că tinerii trebuie sa vadă şi să înțeleagă că viciul personal poate ajunge să vicieze întreaga societate. Jucătorii de cărţi este un spectacol despre vicii, dorințe arzătoare, vanitate, psihologii umane, pe scurt este un spectacol despre viaţă.” a declarat Diana Păcurar, cea care semnează regia spectacolului.

Distribuţia este formată din tineri actori, studenţi ai UNATC: Victor Țăpeanu, Laurenţiu Drăgan, Vlad Basarabescu, Mihai Dulea, Selina Colceru, Mihai Mitrea, Adrian Picioarea, Frederic Negrescu şi Carla Waltner.

Următoarea reprezentaţie a spectacolului „Jucătorii de Cărţi” va avea loc vineri, 27 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor din Bucureşti, în cadrul evenimentului „Noaptea albă a teatrului studenţesc”, ce are ca motto „Vii cu ultimul metrou şi pleci cu primul” şi care se va desfăşura în intervalul orar 22:00-05:00.

Mirabela Damaschin, P.R. eveniment

Detalii şi contact: mirabela.damaschin@yahoo.com

harta-serviciilor