Autor: Florin Ghinda

Noi cursuri de calificare profesionala urmeaza a fi deschise in cadrului proiectului „ADMIS pe piata muncii”, in perioada noiembrie 2014 – iulie 2015, regiunile Bucuresti Ilfov, Sud Muntenia si Sud Est. Cursurile sunt complet GRATUITE si se adreseaza persoanelor de etnie rroma, cu domiciliu stabil sau viza de flotant in una dintre regiunile de dezvoltare mai sus mentionate.

Regiunea Bucuresti Ilfov continua inscrieri pentru grupele de: Lucrator in structuri pentru constructii; Agent de securitate; Pompier servant; Lucrator in alimentatie – ajutor ospatar; Lucrator pentru estetica si igiena corpului omenesc, Ingrijitoare batrani la domiciliu;
opportunity, Sursa gosolarafrica.org
Regiunea Sud Muntenia cauta cursanti interesati de obtinerea unei calificari in meserii precum:Lucrator in alimentatie – ajutor bucatar; Lucrator pentru estetica si igiena corpului omenesc.

Regiunea Sud Est propune urmatoarea lista de calificari: Lucrator in alimentatie – ajutor bucatar; Lucrator in alimentatie – ajutor ospatar; Baby sitter; Lucrator in structuri pentru constructii si Florar decorator.

Apropo, indiferent de apartenenta regionala, absolventii cursurilor organizate in cadrul proiectului “ADMIS pe piata muncii” vor obtine, pe langa competențele specifice meseriei alese, cate uncertificat acreditat ANC, plus sprijin in gasirea unui loc de munca adecvat calificarii pentru care au optat.

Pentru mai multe detalii, asteptam sa fim contactati la numerele de telefon 021 313 07 44 (reg. Bucuresti Ilfov); 072 409 88 80 (reg. Sud-Est) si 076 414 31 77 (reg. Sud Muntenia), sau la e-mail:office@rrom-admis.ro

Despre proiectul „ADMIS pe piata muncii”

Proiectul “ADMIS pe piata muncii – Construirea unui model complex de integrare profesionala a persoanelor de etnie rroma din regiunile BI, NV, SE si SM, in vederea imbunatatirii accesului acestora pe piata muncii”, se adreseaza persoanelor de etnie rroma din regiunile Bucuresti Ilfov, Nord Vest, Sud Est si Sud Muntenia. Proiectul este implementat de Asociatia pentru Formare in Domeniul Securitatii Private, in parteneriat cu Fundatia pentru Invatamant si Centrul de Consultanta si Studii Europene. Serviciile oferite gratuit sunt: informare, consiliere vocationala, formare profesionala, mediere si plasare pe piata muncii. Cod proiect: POSDRU/165/6.2/S/143183.

Sursa: Romania Pozitiva

harta-serviciilor