Adrian Despot (Vita de Vie), Ovidiu Ioncu Kempes, Cristian Hrubaru (Rock FM), Aura Danciulescu (AURA), Mihai Georgescu (Bere Gratis), Alin Dinca (Trooper), Mihai Pahontu (Sport Total FM) se numara printre cei care sustin campania „Rock by Rock” ce are ca scop strangerea de fonduri pentru Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Focus, informeaza un comunicat al initiatorilor manifestarii.

imageResize (1)

Trupele rock AURA, Up to Eleven, The R.O.C.K. si L.O.S.T. vor sustine un concert caritabil, pe 2 aprilie, pentru sustinerea Centrului Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual — Focus.

Concertul, ce da startul campaniei „Rock by Rock”, va avea loc în Club Silver Church din Capitala si va fi precedat de o reprezentatie a membrilor scolii de actorie In Light.

Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual — Focus este constituit ca asociatie nonguvernamentala, nonprofit, autonoma si independenta.

„Scopul constituirii organizatiei vizeaza, în egala masura, prevenirea, dar si participarea în solutionarea cazurilor de copii disparuti, rapiti sau exploatati sexual avand o contributie semnificativa la diminuarea fenomenelor de disparitie si exploatare sexuala a copiilor prin: educarea parintilor si copiilor, implicarea mass-media, sprijinirea eforturilor autoritatilor competente si a voluntarilor”, releva sursa citata.

Focus este operatorul în Romania al liniei de urgenta pentru disparitii de copii—116000, ce este disponibila 24 de ore din 24 si ofera atat parintilor, cat si copiilor, suport emotional si consiliere în situatii de criza.

Sursa: Agerpres

harta-serviciilor